';
logo_ajax_white_500x100
COMPONENTEN

Alle AJAX-componenten hebben een stijlvolle en tijdloze vormgeving en zijn beschikbaar in zwart of wit.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Ajax DoorProtect

Draadloos magneetcontact voor ramen en deuren

De Ajax DoorProtect is een magneetcontact zorgt voor optimale draadloze beveiliging van de ramen en deuren in uw huis. Het magneetcontact bestaat uit twee delen, waarvan het ene op het kozijn van een raam of deur geplaatst wordt en het andere op het raam of de deur zelf. Wordt het raam of de deur geopend, dan wordt het magnetisch contact verbroken en wordt er een signaal verstuurd naar de Ajax Hub, waardoor het alarm in werking gesteld wordt. Het contact kan op elk raam of deur gemonteerd worden. Het magneetcontact is standaard uitgerust met een sabotagemelder. Deze melder slaat direct alarm wanneer het magneetcontact wordt geforceerd bij een inbraak.

De Ajax DoorProtect wordt tevens geleverd met een kleinere inbouwmagneet (tot 1 cm. afstand van contact).

Alle Ajax-detectoren en -componenten zijn verkrijgbaar in zwart of wit en maken gebruik van de gepatenteerde Jeweller-technologie.

Beveiliging
De Ajax Hub en de detectoren maken gebruik van en meerlagige verbinding als bescherming tegen het saboteren van de detector (tampering) en het verstoren (jamming) en/of wegvallen van het radiosignaal. Deze tweeweg-communicatie met geadresseerde detectoren garandeert de integriteit van het systeem. Elke datatransfer tussen de Ajax Hub en de detector wordt verstuurd in kleine data-pakketten. Deze data is versleuteld volgens een gepatenteerd algoritme, gebaseerd op de AES-technologie. Het ontcijferen van deze versleuteling vraagt dermate veel tijd en energie dat dit onbegonnen werk is.

Duurzaamheid
Het is vrij eenvoudig om een netwerk te realiseren met een grote reikwijdte. Het wordt al moeilijker als men een betrouwbare verbinding moet garanderen. De hub van het Ajax-alarmsysteem haalt met een beperkt vermogen een maximum rendement uit het signaal. Hierdoor gaan de batterijen tot 7 jaar mee.

Reikwijdte
De reikwijdte tussen de Ajax Hub en de detectoren bedraagt tot 2.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de locatie van de detectoren.

In elk voorkomend geval analyseert het systeem de foutmelding en wordt er onmiddellijk een alarmsignaal uitgestuurd naar de gebruiker of de alarmcentrale.
Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN | 2017

Succes is een reis, geen bestemming.

U WIL IETS VRAGEN?

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Sekuur Belux is de officiële invoerder van Ajax Systems in Benelux. All rights reserved.

Ajax DoorProtect