';
logo_ajax_white_500x100
COMPONENTEN

Alle AJAX-componenten hebben een stijlvolle en tijdloze vormgeving en zijn beschikbaar in zwart of wit.

Ajax WallSwitch

Draadloze relaisschakelaar (voor inbouw)

De Ajax WallSwitch is een draadloze schakelunit (inbouw) voor de in/uitschakeling van diverse apparaten middels de Ajax app of browser. De maximale  belasting (Ohms) bedraagt 13 Amp en de module is beveiligd tegen spanningspieken, oververhitting en overbelasting. De Ajax WallSwitch berekent de verbruikte energie en maakt hiervan een grafiek in de Ajax app of browser. De externe antenne zorgt voor een verbeterde ontvangst. De werkspanning bedraagt 110-240 Volt met een stroomverbruik van minder dan 1 Watt (in rust). Bij onderbreking van de netspanning wordt de status onthouden.

Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens

Ajax ocBridge Plus

Draadloze integratiemodule (universeel)

De Ajax ocBridge Plus is een integratie-module voor bedrade inbraakssystemen van derden. Deze module biedt de mogelijkheid tot toevoeging draadloze Ajax detectoren aan bestaand systeem. Het beschikt hiervoor over 13 in/uitgangen en er kunnen maximaal 100 Ajax-apparaten gekoppeld worden. De Ajax ocBridge Plus beschikt tevens over een monitorfunctie met logboek. De reikwijdte tussen de Ajax ocBridge Plus en de Ajax Hub bedraagt tot 2.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages. Indien nodig kan er een externe antenne aangesloten worden.

Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
Software
Installatiesoftware

Ajax uartBridge

Draadloze integratiemodule voor ontwikkelaars

De Ajax uartBridge is een draadloze integratiemodule voor gebruik met draadloze beveiligingssystemen en Smarthome-producten van derden. Per module kunnen er tot 85 detectoren aangesloten worden, waarbij de status van de componenten kan weergegeven worden. De geëncrypteerde communicatie verloopt via een UART-interface (tot 57.600 Baud). De Ajax uartBridge is beveiligd met een jamming-detectie tegen sabotage. De reikwijdte tussen de Ajax uartBridge en de Ajax Hub bedraagt tot 2.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages.

Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens

Ajax Transmitter

Draadloze integratiemodule voor detectoren van derden

De Ajax Transmitter is een draadloze integratiemodule voor gebruik met detectoren van derden die voorzien zijn van een bedrade alarmuitgang. De module maakt gebruik van en meerlagige verbinding als bescherming tegen het sabotage (tampering) en het verstoren (jamming) en/of wegvallen van het radiosignaal. De geëncrypteerde tweeweg-communicatie garandeert de integriteit van het systeem. De reikwijdte tussen de Ajax Transmitter en de Ajax Hub bedraagt tot 1.600 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages.

Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN | 2017

Succes is een reis, geen bestemming.

U WIL IETS VRAGEN?

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Sekuur Belux is de officiële invoerder van Ajax Systems in Benelux. All rights reserved.

Ajax Modules