';
logo_ajax_white_500x100
COMPONENTEN

Alle AJAX-componenten hebben een stijlvolle en tijdloze vormgeving en zijn beschikbaar in zwart of wit.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Ajax Socket

De Ajax Socket is een draadloze slimme stekker met energiemonitor die via de ingebouwde LED-ring de hoeveelheid verbruikte energie weergeeft.

Deze intelligente stekker hoeft niet te worden geïnstalleerd. In slechts een paar seconden wordt een verbinding tot stand gebracht met de Ajax Hub en is de stekker gereed om de stroomtoevoer van het aangesloten apparaat te beheren. Handmatig of met behulp van een script.

De LED-indicator geeft de hoeveelheid energie weer die het aangesloten apparaat verbruikt. Hoe dichter bij de paarse kleur, hoe hoger het elektriciteitsverbruik.

De Ajax Socket is kindveilig, veelzijdig, compact en compatibel met EU-stopcontacten en -stekkerblokken zonder aangrenzende stopcontacten te blokkeren. De Socket voldoet aan alle veiligheidsnormen inzake elektrische apparaten, is getest op duurzaamheid, het effect van hoge temperaturen en het vermogen om gedurende lange tijd onder hoge belasting te werken.

Alle Ajax-detectoren en -componenten zijn verkrijgbaar in zwart of wit en maken gebruik van de gepatenteerde Jeweller-technologie.
Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN | 2017

Succes is een reis, geen bestemming.

U WIL IETS VRAGEN?

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Sekuur Belux is de officiële invoerder van Ajax Systems in Benelux. All rights reserved.

Ajax Socket