';
logo_ajax_white_500x100
COMPONENTEN

Alle AJAX-componenten hebben een stijlvolle en tijdloze vormgeving en zijn beschikbaar in zwart of wit.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Ajax StreetSiren

Draadloze buitensirene

De Ajax StreetSiren is een draadloze buitensirene met een regelbare geluidssterkte van 85 tot 113 db en voorzien van een rode LED-verlichting rondom de behuizing. De buitensirene kan tevens gebruikt worden om de in- en uitschakeling van het systeem akoestisch te bevestigen. De duurtijd van het alarmsignaal is instelbaar tussen 3 seconden en 3 minuten.

Alle Ajax-detectoren en -componenten zijn verkrijgbaar in zwart of wit en maken gebruik van de gepatenteerde Jeweller-technologie.

Beveiliging
De Ajax Hub en de Ajax StreetSiren maken gebruik van en meerlagige verbinding als bescherming tegen het saboteren van de detector (tampering) en het verstoren (jamming) en/of wegvallen van het radiosignaal. Deze tweeweg-communicatie met geadresseerde detectoren garandeert de integriteit van het systeem. Elke datatransfer tussen de Ajax Hub en StreetSiren wordt verstuurd in kleine data-pakketten. Deze data is versleuteld volgens een gepatenteerd algoritme, gebaseerd op de AES-technologie. Het ontcijferen van deze versleuteling vraagt dermate veel tijd en energie dat dit onbegonnen werk is. De behuizing is beveiligd tegen sabotage.

Duurzaamheid
Het is vrij eenvoudig om een netwerk te realiseren met een grote reikwijdte. Het wordt al moeilijker als men een betrouwbare verbinding moet garanderen. De hub van het Ajax-alarmsysteem haalt met een beperkt vermogen een maximum rendement uit het signaal.

Reikwijdte
De reikwijdte tussen de Ajax Hub en de detectoren bedraagt tot 2.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de locatie van de detectoren.

In elk voorkomend geval analyseert het systeem de foutmelding en wordt er onmiddellijk een alarmsignaal uitgestuurd naar de gebruiker of de alarmcentrale.
Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN | 2017

Succes is een reis, geen bestemming.

U WIL IETS VRAGEN?

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Sekuur Belux is de officiële invoerder van Ajax Systems in Benelux. All rights reserved.

Ajax StreetSiren