';
logo_ajax_white_500x100
COMPONENTEN

Alle AJAX-componenten hebben een stijlvolle en tijdloze vormgeving en zijn beschikbaar in zwart of wit.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Ajax HomeSiren

Draadloze binnensirene

Een binnensirene heeft een dubbel doel: Enerzijds de inbreker beletten om rustig verder te werken en ongerust maken wat de verdere stappen van het alarmsysteem zijn en anderzijds de bewoners verwittigen van een incident (inbraak of brand). Een inbreker weet niet of de binnensirene het enige beveiligingsmiddel is tegen inbraak. Misschien wordt er ook een buitensirene gebruikt, een meldkamer verwittigd of zelfs de politie.

De Ajax HomeSiren is een kleine binnensirene, met een regelbare geluidssterkte van 81 tot 105 db en is voorzien van een aansluitmogelijkheid voor een externe LED-verlichting. De sirene kan tevens gebruikt worden om de in- en uitschakeling van het systeem akoestisch te bevestigen.

Alle Ajax-detectoren en -componenten zijn verkrijgbaar in zwart of wit en maken gebruik van de gepatenteerde Jeweller-technologie.

Beveiliging
De Ajax Hub en de Ajax HomeSiren maken gebruik van en meerlagige verbinding als bescherming tegen het saboteren van de detector (tampering) en het verstoren (jamming) en/of wegvallen van het radiosignaal. Deze tweeweg-communicatie met geadresseerde detectoren garandeert de integriteit van het systeem. Elke datatransfer tussen de Ajax Hub en HomeSiren wordt verstuurd in kleine data-pakketten. Deze data is versleuteld volgens een gepatenteerd algoritme, gebaseerd op de AES-technologie. Het ontcijferen van deze versleuteling vraagt dermate veel tijd en energie dat dit onbegonnen werk is. De behuizing is beveiligd tegen sabotage en beschikt over een ingebouwde sirene voor rook- of brandalarm.

Duurzaamheid
Het is vrij eenvoudig om een netwerk te realiseren met een grote reikwijdte. Het wordt al moeilijker als men een betrouwbare verbinding moet garanderen. De hub van het Ajax-alarmsysteem haalt met een beperkt vermogen een maximum rendement uit het signaal. Hierdoor gaan de batterijen tot 7 jaar mee.

Reikwijdte
De reikwijdte tussen de Ajax Hub en de detectoren bedraagt tot 2.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de locatie van de detectoren.

In elk voorkomend geval analyseert het systeem de foutmelding en wordt er onmiddellijk een alarmsignaal uitgestuurd naar de gebruiker of de alarmcentrale.
Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN | 2017

Succes is een reis, geen bestemming.

U WIL IETS VRAGEN?

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Sekuur Belux is de officiële invoerder van Ajax Systems in Benelux. All rights reserved.

Ajax HomeSiren