';
logo_ajax_white_500x100
COMPONENTEN

Alle AJAX-componenten hebben een stijlvolle en tijdloze vormgeving en zijn beschikbaar in zwart of wit.

previous arrow
next arrow
PlayPause
Slider

Ajax Relay

De Ajax Relay is een draadloze relais met een spanningsvrij droog contact.

De Ajax Relay is een draadloze relais met een spanningsvrij droog contact, aangedreven door een 7-24V DC-bron, dat apparaten in- en uitschakelt. De Ajax Relay heeft een pulsfunctie en kan een knop of een schakelaar imiteren. De reikwijdte tussen de Ajax Relay en de Ajax Hub bedraagt tot 1.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages.

Alle Ajax-detectoren en -componenten zijn verkrijgbaar in zwart of wit en maken gebruik van de gepatenteerde Jeweller-technologie.

Beveiliging

De Ajax Hub en de componenten maken gebruik van en meerlagige verbinding als bescherming tegen sabotage (tampering) en het verstoren (jamming) en/of wegvallen van het radiosignaal. Deze tweeweg-communicatie met geadresseerde detectoren garandeert de integriteit van het systeem. Elke datatransfer tussen de Ajax Hub en een component wordt verstuurd in kleine data-pakketten. Deze data is versleuteld volgens een gepatenteerd algoritme, gebaseerd op de AES-technologie. Het ontcijferen van deze versleuteling vraagt dermate veel tijd en energie dat dit onbegonnen werk is.

Duurzaamheid

Het is vrij eenvoudig om een netwerk te realiseren met een grote reikwijdte. Het wordt al moeilijker als men een betrouwbare verbinding moet garanderen. De hub van het Ajax-alarmsysteem haalt met een beperkt vermogen een maximum rendement uit het signaal. Hierdoor gaan de batterijen tot 7 jaar mee.

Reikwijdte

De reikwijdte tussen de Ajax Hub en de componenten bedraagt tot 2.000 meter in open ruimte of doorheen verschillende etages. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over de locatie van de componenten.

In elk voorkomend geval analyseert het systeem de foutmelding en wordt er onmiddellijk een alarmsignaal uitgestuurd naar de gebruiker of de alarmcentrale.
Handleiding
Engelstalige handleiding & technische gegevens
INTERNATIONALE ONDERSCHEIDINGEN | 2017

Succes is een reis, geen bestemming.

U WIL IETS VRAGEN?

Wij contacteren u zo snel mogelijk.

Sekuur Belux is de officiële invoerder van Ajax Systems in Benelux. All rights reserved.

Ajax Relay